Mesime AutoCAD Shqip - 5 - Line Draw 2

Video nr 5 mbi AutoCAD. Vazhdimi i vizave ne dhe disa informacione te tjera shtese mbi veglat qe na ofron ky program.

[video=youtube_share;7NTUN3VlMfU]https://youtu.be/7NTUN3VlMfU[/video]