Mesime AutoCAD Shqip - 7 - Dynamic Input

Video nr 7 mbi mesime per AutoCAD. Dynamic Input eshte nje vegel mjaft e thjesht per tu perdor dhe te ndihmon shume gjate vizatimeve ne AutoCAD. Praktikisht eshte nje vizatim i komanduar, pasi ke mundesi te vizatosh ne menyre shume te shpejt viza me njesi te thene dhe kend qe deshiron fare thjesht duke kaluar me TAB midis ketyre vlerave.

[video=youtube_share;GC1tc8cOmuE]https://youtu.be/GC1tc8cOmuE[/video]