Messenger per Linux

Nqs jeni nje fan i Linux, dhe perdorni programe mesazheri, si ne windows yahoo messenger, apo windows live messenger a.k.a msn, gmail etc. per Linux kemi Pidgin shume te perdorur dhe aMSN i ngjashem me msn ne windows.

Mos te harrojme dhe KMess teper i ngjashem me MSN.

Foto nga aMSN

instalimet jane teper te thjeshta. Shkoni tek Add applications dhe aty zgjidhni programin e deshiruar. Pasi te beni Apply changes do te jeni te afte te perdorni programin qe zgjodhet.

Kush deshiron tjeter eshte dhe Monkey Messenger.

https://launchpad.net/monkey-messenger