Microsoft bllokon 50.000 licensa pirate

Kompania me qender ne Redmond, tashme ka vite qe po e lufton piraterine e produkteve te veta dhe se fundmi eshte raportuar per nje sulem direkt kunder ketyre te fundit, ku supozohet te jene bllokuar rreth 50.000 licensa aktivizimi, te cilat sipas Microsoft ishin “te manipuluara”.

Windows dhe Office

Departamenti i Microsoft me bazë ne Unterschleißheim, nepermjet nje komunikate per shtyp gjate dite se sotme, ka raportuar se gjithsejt jane bllokuar 50.000 licensa aktivizimi, te cilat kishin per synim aktivizimin e produkteve te Windows dhe atyre Office. Sipas Microsoft, keto nuk ishin licensa legjitime, por me se shumti u perkisnin versioneve provë (trial) apo licensave OEM (te cilat nuk lejohet te shperndahen ne internet).

licenca ne pergjithesi apo win8.x & office 2013

sipas asaj qe thuhet me lart dhe tek WinFuture, behet fjale per Windows dhe Office! Se cilat versione, nuk jane cekur sakt!