Microsoft leshon platformen social network, Windows Live Planet dhe sfidon Facebook!

Windows Live Planet!!! Gati per sfiden e madhe me Facebook?

Microsoft ka hapur sfide Facebook me platformen social network, Windows Live Planet.

Windows Live Planet duket me sakt si nje faqe ne fazen beta (te testimin) pasi shume funksione jane te redaktuara. Nje nga gjerat e mira se mund te identifikohesh me llogarine ne Live ID apo dhe ate te Windows Live Messenger, keshtu eleminohet nje hap per tu rregjistruar dhe nje here tjeter. Ne do jete i afte te sfidoje rrjetet e medha te social network do e tregoje koha.

Ketu eshte nje video mbi Windows Live Planet:

//youtu.be/UluEYUEMjaM

Futu Falas ne Windows Live Planet

o reni po qenka e mir kjo po une sjam regjistruar akoma po ma do mendja se sja kalon facebookut po si dihet se se kam provuar akoma si eshte

per cfar esht kjoo

Sh sh interesante…:p:ciao: