Microsoft Office 2010 - E RE!

Microsoft Office 2010 - E RE!

Technical Preview e Office 2010 e cila i ka shpetuar nga duart Microsoft-it.

Ketu keni te dy versionet per x86 dhe per sistemet x64 te paketes Office 2010 te re.

shiko bashkangjitjen:
*linket jane file torrent

Disa pamje nga Office 2010:

Microsoft Word:

Microsoft PowerPoint

Microsoft Outlook

i provova linqet por tek te dyja me del kjo

[b]

[/b]

404 Not Found

__________________________________________________________
nginx/0.6.35

Linket u azhornuan vetem per ate x86

Kush me gjen ndonje link tjeter per shakrkim

me duket se e kam postuar ne forum me direkt link!

Sidoqofte, tani me duhet te dal, por kur te kthehem do te shikoj (:

Nese ke torrent e ke Ketu

ska prob ice se e vura ne shkarkim kete qe postoi mortaja flm