Microsoft paralajmeron konferencen BUILD 2012

Microsoft sapo ka paralajmeruar konferencen te quajtur BUILD e cila do te mbahet me daten 30 Tetor dhe do te zgjase deri me 2 Nentor. Ajo do te mbahet ne Redmond te Washington dhe i bie te jete nje jave pas lansimit publik te Windows 8.

Microsoft gjithashtu do te kete edhe disa tema te tjera te cilat do t`i prezantoje ne konferencen ne fjale, te cilat perfshijne: Windows Phone 8, Windows Server 2012 dhe Visual Studio 2012. Dyert e konferences per regjistrim do te hapen me daten 8 Gusht ne oren 8 te mengjesit. Microsoft ka cituar se ngjarja: “do te jete dicka komplett ndryshe nga ato qe kemi patur deri tani ne Kompanine tone per nje kohe te gjate”.

Nese jeni zhvillues i ndonje produkti te Microsoft, atehere kjo eshte konferenca ne te cilen ju do donit te merrnit pjese. Behuni gati per daten 8 Gusht, data e regjistrimit do te jete gati parase ju ta dini. Nese harroni shpejte, mos keni merak sepse do te ju rikujtojme ate.