Microsoft u ben dhurata te gjithe 90.000 Punetoreve

Microsoft ju ka dhuruar te gjithe 90.000 punetoreve te vet PC me Windows 8, Celulare me Windows Phone 8 sidhe Microsoft Surface Tablet me rastin e fillimit te ri te Windows 8. Kete e ka konfirmuar CEO i Microsoft, Steve Ballmer ne nje poste (mail) qe u ka derguar punetoreve. Ketu nuk ka pike dyshimi se ky eshte nje fillim i mbare per Microsoft sidhe nje epoke e re e Kompanise, “nje epoke me mundesi te pabesueshme”, shkruajti Ballmer. “Une dua qe secili prej punetoreve tane t`i perjetoje personalisht keto pajisje te reja te mahnitshme”.

Ore dhe un punoj tek Microsoft jam roje pse nuk me dhan mua