Microsoft: Windows 8.1 Beta do të vijë në Qershor

Ne fjalimin e Wired Business Conference, shefja e Windows, Julie Larson-Green, e ka konfirmuar se do te shohim nje beta publike te Windows 8.1 “Blue” ne Qershor. Versioni RTM i Windows 8.1 pritet te arrije me pas nga fundi i Veres dhe do te kete nje shumë karakteristikash te reja duke perfshire me shume opsione pershtatjeje, aplikacione te reja dhe nje “Modern file browser” (i njohur si Windows Explorer ne versionet paraprake te Windows) per faqen e pare.

Larson-Green foli gjithashtu per hardware te rinje te cilet do te mund t’i shohim “ne javet ne vazhdim”, kjo do te mund te nenkuptonte disa PC te rinje qe do te prezantohen ne Computex ne Qershor dhe gjithashtu Tableta me te vogla me Windows 8.

https://www.microsoft.com/en-us/windows/enterprise/products-and-technologies/windows-8-1/default.aspx

tani thjesht presim :wink:

duke prit kemi qen :stuck_out_tongue:

Sapo te dali kjo beta do ta “testoj” 1 her (: