Miley Cyrus bëhet ‘Seksi’?

Aktorja e filmit ‘Hannah Montana’, Miley Cyrus, 16-vjeçare, do të bëhet ‘seksi’ – aktorja raportohet se ka siguruar rol në vazhdimin e filmin “Sex and the City”.

Tinejxherja pritet t’i bashkohet katërshes së aktoreve të filmit, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall dhe Cynthia Nixon, në tentim për t’u bërë aktore serioze.

“Miley e sheh këtë si një tranzicion nga një tinejxhere drejt roleve më të pjekura. Të gjithë jemi të shqetësuar se si do të duket kjo. Vërtet, të gjitha vajzat e filmit janë të ngazëllyera që do ta kenë Mileyn në ekip”, ka thënë burimi.

Detajet e rolit të Miley janë të panjohura.