Mire se erdhe Màrtin!

Ne kete teme dua te uroj mire se ardhjen ne jete te bebit me te vogel Martin, nga mami kuklla (anetare vjeter e forumit).

Uroj Martin me jete te gjate dhe me motra e vellezer pas!

Mire se erdhe dhe qofsh i lumtur ne ket bote Màrtin !!!

prandaj spo lexoja me postime te kuklles un :idea:

ta ket me jet dhe me shendet djalin :slight_smile:

Uroj Martin me jete te gjate dhe sa me te lumtur me familjen e ti !

Uroj Martinit jete te gjate shume shendet,harmoni,gezime ne kete jete, se bashku me familjen qe ka .

I uroj Martin-it jete te gjate dhe te lumtur.

Urime kuklla dhe me jete te gjate djali. Ta gezoje dhe emrin, Shume i bukur. :slight_smile:

Me jet te gjat djali dhe sa me shum lumturi me familjen e tij :slight_smile: !!

Benvenuto al mondo piccolo principe, Martin!!!me jete te gjate djali, kuklla! vec lumturi ne jete!!!