Mire se erdhe midis nesh Drini vogel!

Uroj nga zemra miqte e mi ermjola e ermali per lindjen e djalit te tyre drini! Urime e me jete te gjate! Mireseerdhe mes nesh drini i vogel!

paste nje jete te gjate, plot gezime dhe shendet, dhe prane njerezve te tij me te dashur.

Urime dhe nga mua Babit Ermal dhe Mamit Eri, te ti rroje djali dhe heren tjeter me nje vajze!

URIME!!!

Gjithashtu dhe une i uroj “bebushit te vogel Drini” nje jete sa me te gjate dhe te lumtur.:ciao: