Mire se ju gjej ne kete forum

Pershendetje dhe mire se ju gjej! Jam nje fan i Alcapone, siç mund ta kuptoni nga emri dhe ne jeten e perditeshme bej inxhinierin. Kam pasion kompjuterat, elektroniken, hob muziken, pelqej femrat e bukura, ushqimin e shijshem dhe kam fiksim motorrat!
Faqen e gjeta duke kerkuar disa informacione dhe uroj te kalojm mire sebashku!

Respekte
AL

Mire se erdhe Al Capone dhe qendrim te kendshem ne forum :slight_smile:

Faleminderit, mire se te gjej!

Mire se vjen! Kalofsh mire!

Faleminderit!

Mir se erdhe ne forum

Mire se vjen mes nesh Al Capone

pershendetje al capone
po shkurt si mund te te flasim ? :stuck_out_tongue:
mir se erdhe

Faleminderit, mire se te gjej!

Al…

Qendrim te kendshem ne ket mes Al Capone :slight_smile:

Mire se erdhe dhe kalofsh bukur mes nesh…

Faleminderit mire se te gjej!