Misteret e 28 Nentorit 1912

Nga cila rruge kaloi Ismail Qemali per ne Vlore?
Cfare i ndodhi? Ku u ngrit flamuri? Ku ndodhet sot ky flamur?
Kush e shkroi Aktin e Pavaresise? Kush e firmosi dhe ku gjendet sot ky dokument?
Disa pergjigje te ketyre pyetjeve dihen,
disa nuk dihen dhe disa kane me shume se nje version.
Keto dhe te tjera pyetje rreth asaj kohe mundohet t’u pergjigjet
ky dokumentar i Top Channel.

falemenderit shoki shum per ket dokumentar