Modele cantash

I kam fiksim cantat dhe me pelqejne shume. Ketu keni disa modele cantash :slight_smile:

:smiley:

:slight_smile: E lezetshme ajo canta daku :smiley:

Eshte marke Emaus, por nuk me kujtohet c’marke tani!

:slight_smile:

Chocolate Bag (cmimi deri tek 600$ )

Hermes Vintage Crocodile Birkin Handbag (me qera: $1,632.00/java ose $4,800.00/muaj)

Pauric Sweeney’s Zip Purs (cmimi rreth 1220$ )

Miu Miu Plisse Crescent Purse (cmimi rreth 770$)

:slight_smile:

Shum te mira…NO COMENT !!!

sa e bukur kjo e para.

Po canta shkolle ka ketu :smiley:

5 Canta pak te shtrenjta!

1001 Nights Diamond Purse" nga firma House of Mouawad - 3.8 Milion Dollar - Mbuluar vetem me diamante.

Chanel “Diamond Forever” Classic Bag, $261,000

Leiber Precious Rose, $92,000

Hilde Palladino Gadino Bag, $38,470

Kjo eshte nga Yves Saint Laurent, nje çante luksi qe kushton rreth 300 Euro