Modele Flokesh

[b]Si te zgjidhni nje model flokesh qe shkon me fytyren tuaj 8)

Besojeni apo jo, modeli i flokeve ju ndihmon per te vene ne dukje apo per te zbehur nje tipar te fytyres suaj. Me poshte do te gjeni disa keshilla mbi modelet e flokeve qe vene me ne pah tiparet tuaja me te vecanta: FYTYRE E RRUMBULLAKET - Nese i mbani floket me vije ne ane fytyra juaj do te duket me e holle dhe me e gjate. FYTYRE E HOLLE - Kacurrelat apo volumi anash fytyres do ti jape nje forme me te gjere nje fytyre te holle. HUNDE E MADHE - Floket e leshuara mbi fytyren e bejne me pak te dukshme hunden e madhe. TIPARE TE MPREHTA - Floket me onde ose kacurrela i japin nje pamje me te bute nje fytyre me molleza te theksuara. BALLE I MADH - Baluket mbi balle ndihmojne per ti dhene nje pamje me te rregullt nje fytyre me balle te madh.[/b]