Modele thonjsh me majë të gjatë dhe dekorime

Thonjt me majë nuk janë shumë të preferuar por janë në modë. Noshta jo shume praktik dhe pak ekstreme, por kanë edhe ata bukurinë e tyre.

Per me teper mund te shikono ketu https://www.bukuri.com/modele-thonjsh-me-maj-t-gjat-dhe-dekorime.html