Modele thonjsh.

Disa modele thonjesh

Ja edhe nje tjeter …

Edhe nje tjeter…

Ja dhe nje tjeter…


keto me pelqejne mua:

lol, te pelqeka thjeshtesia. Bej nje ze andej nga Emaus :slight_smile:

[b]Per mendimin tim thonjt ashtu jame shume fine:) Thjeshtesia pelqehet gjithmone:D

P.S. Ku jeton Emaus ti shkoj per vizite:D[/b]

sa t bukur… i adhuroj thonjt e bukur! :slight_smile:

Jam larg atdheut une, se di nese ti bej dot :smiley: