Moderator

Kam nji muaj qe jam ketu ka menyra qe perzgjedhin se kush apo dikush duhet te jet 8o

Nese jeni te Interesuar, mund te plotesoni dhe te na dergoni formularine kesaj teme: Kerkohen Talente te Reja

jo se nuk i kam lexuar ,por me qe kerkohen talente dhashe nji mendim ,per shkak te internetit te dobet ka degjeneruar pak ne teme