Moderatore te rinj!

Ju njoftojme se anetari daku323 kalon Moderator ne forumet:

[b][u]Pershendetje dhe Urime

Muzika

Kinematografia

Download Files[/u][/b]

Pune te mbare!

Ju njoftojme gjithashtu se moderatori Altin111 kalon Moderator dhe ne forumet:

[b][u]Trupi dhe Shendeti

Bukuri dhe Estetike[/u][/b]

Pune te mbare!

Shume faleminderit Emaus, per besimin qe keni tek une!

Un bej detyren qe me jepet 8)

Flm :wink:

Urime,urime,urime Daku dhe Altini!

Te na nderoni me punen tuaj se jemi grup njeshi!! :puthje:

Bashkohet dhe kuklla ne bordin e moderatoreve :slight_smile:

Ne Hapesiren:
Kulturë kombëtare

dhe ne nënforumet:
Shiko mesazhin e fundit Si të Gatuajm?
Shiko mesazhin e fundit Letërsia shqiptare
Shiko mesazhin e fundit Historia Shqiptare
Asnjë mesazh Elita kombëtare

Pune te mbare te gjitheve

Kukllaaaaaaaaa!!! Sa me behet qejfi!!! Suksese!!!

:oops: FLM

:smiley:

Urime kuklla

Kuklla suksese ne detyren e re

Propozoj qe Carolina te kaloje moderatore tek tema MUZIKA

FLM :slight_smile:

Dhe une dakort jam.E ka me pasion i takon.

Urimet e mia per te gjithe moderatoret e rinj…

Genti ti per ku e ke syrin ? :roll:

ne asnje vend por me pelqen te jap kontributin tim ne te gjitha forumet… :slight_smile:

Propozoj qe Genti23 te zere vendin tim si moderator :slight_smile:

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

[b]Propozoj qe Carolina te kaloje moderatore tek tema:
MUZIKA

Propozoj qeGenti23 te kaloje moderator tek temat e mia:
Sporti
Trupi & Shëndeti
Bukuri & Estetike

Propozoj qe Alb-Angel te kaloje moderatore tek temat:
Prezantohuni në forum
Përshendetje dhe Urime
Romanca[/b]

FLM :slight_smile: :slight_smile:

Urime Kuklla :slight_smile: dhe urime per ato ne vazhdim :slight_smile: