Mohon se është shqiptare,deklaron se eshte meksikane

Greqi-Ka mohuar dhe vazhdon të mohojë se është shqipatre ,23 vjeçarja Eleni Fureira,babai i së cilës është nga Fieri ,ndësa nëna e saj është vllehe nga Vlora.SHIKONI SI KA QENË DHE SI ËSHTË.

Brenda shtatë muajve,emigrantja shqiptare që mohon se është shqiptare,ka mundur të bëjë që të gjithë të merren vetëm me atë,edhe pse është vetëm 23 vjeç.Fjala është për 23-vjeçaren Eleni Fureira,e cila dha një intervistë në revistën “Down Town” dhe foli për gjithçka!
“Më duket sikur jam duke fluturuar!.Kohët e fundit po jetoj ëndrrën time ,ashtu si unë e doja”tha Eleni ,e cila nuk ngurron të flasi për one night stands dhe tradhëtinë.”Nuk më pëlqejnë lidhje të tilla” thotë ajo për lidhjet erotike të një nate dhe vazhdon duke thënë se “ që të pranoj të shkoj në krevat me një burrë,do të thotë se ai më pëlqen shumë.Asnjëherë nuk do të shkoja me dikë në krevat vetëm e vetëm për të bërë seks”.
Emigrantja shqiptare,e cila theksojmë se nuk e ka pranuar asnjëherë se është shqiptare,pranon tradhëtinë në dashurin e saj!”Do t’ju gënjeja nëse thosha jo.Të gjithë ne e kemi bërë tradhëtinë.Nëse do dikë dhe je e dashuruar ,atëherë e fal dhe i jep një shans të dytë.E kam bërë edhe unë në të kaluarën”tha ajo dhe pranon se e kanë tradhëtuar ,por e ka mësuar shumë me vonesë.
Duke folur për origjinën e saj,për faktin se ajo vetë deklaron se i ka rrënjët nga Meksika dhe disa të tjerë thonë se ajo është shqiptare,Eleni tha:”Unë qesh me të gjitha ato që thuhen për mua.Fillimisht them “pse ta hajë dreqi?”,unë nuk kam lënduar askënd!”.Në këto raste njeriu rri e mendon se ata njerëz kanë një farë interesi.Atëherë unë i falenderoj që merren me mua,sepse më bëjnë që unë të ekzistoj.

tek ajo qe kam postuar ka nja 2 -3 fjali qe nuk kan lidhje me temen , por nuk i hoqa , per ta par me te kompletuar figuren e ksaj te pa fytyre qe guxon te mohoj origjinen e saj

Keshtu jan keto per fam

nuk eshte as e para, e as e fundit qe ben nje gje te tille…
Sic e thote edhe ajo vete, per te ka rendesi qe eshte ne qender te vemendjes…:stuck_out_tongue:

No coments > : (

… pfffffff bobooo kur kan dhe kto goj te flasin :@ …