Motra e Mark Zuckerberg tani punon per Google

Po punojne me shume anetare te familjes Zuckerberg per Google sesa per Facebook ka thene ne nje “tweet” ne blogun Twitter Randi Zuckerberg dhe ai gjithashtu e ka pershendetur Firmen e Reklamimit, Wildfire.

Google thuhet se do ta bleje firmen e reklamimit Wildfire Interactive per rreth 250 milion dollare. Firma eshte e specjalizuar per reklamim neper rrjetet socjale dhe nje Partner Marketingu i Facebook. Por ky nuk eshte i vetmi referim per Facebook. Per Wildfire tani punon edhe motra e Mark Zuckerberg, Arielle Zuckerberg si Junior Product Manager. Me blerjen e Wildfire pra Arielle do te behet punetore e Google, pervec se nese ajo jep doreheqjen apo pushohet nga puna.

[b]Businessinsider.com raporton[/b] se Mark Zuckerberg ka provuar qe ta levize motren e tij ne pune tek Facebook. Aty punonte motra e tij me e madhe Randi Zuckerberg. Sipas Businessinsider ne Wildfire punon edhe dhendri i Mark Zuckerber, Harry Schmidt. Ai eshte Product Strategist dhe i martuar me motren e Zuckerberg, Donna.

[b]Randi Zuckerberg ka cituar edhe vete ne Twitter[/b] perurimet e veta per Wildfire dhe tregon se tani po punojne me shume Zuckerbergs per Google sesa per Facebook.

Shume e çuditeshme kjo levizje! Sidomos qe Facebook po kalon nje peridh te veshtire ne burse!