Mozilla Junior, shfletuesi per iPad se shpejti

Kishte spekulime me heret se cfare do te beje Mozilla kur te vije koha per nje shfletues per iPad, por deri tani nuk kishte asgje te sigurte, derisa kjo ndryshoi nga nje prezantim i bere se fundmi nga Grupi i Dizajnit ne Mozilla, kur ata e treguan Junior-in, shfletuesi per iPad qe eshte ne zhvillim e siper.

Mozilla shfletuesin e vet per iPad po e quan Junior, pavaresisht nga perdorimi i logos se Firefox, ata akoma nuk po e quajne Firefox. Ai duket goxha impresiv dhe nje experience shfletimi ne internet shum e mire. Per me shume mund ta shikoni videon me poshte.

//youtu.be/q5HPjhZeLYE