**** Mu befsh 126 vjeç Poligrafiksi ****

Shume urime per ty
Shume urime per ty
Shume urime per Poligrafiksiiin
Shume urime per tyyyyyy

U befsh sa te doje zemra dhe sukese ne jete Polog :puthje:

100 vjec polog dhe tu realizofshin te gjitha deshirat ne jete


gezuar ditlindjen edhe 100 vjec :smiley:

Edhe 100!

edhe 100 te tjera…klm

i bofsh 101 vjet urimee urimee

Gezuar ditelindjen!
Edhe 100 te tjera. Te uroj shume fat&dashuri…

Alban, u befsh sa te doje zemra dhe te uroj me gjithe shpirt vec te mira ne jete!

polog me gjithe zemer urimet me te mira per kete ditelindje. 126 vjet sic thote dhe mima tu plotesofte cdo deshire dhe sukse kudo ne jete

U bëfsh 100 vjeç. Të uroj çdo të mirë në jetën tënde.

Shume urimer per ty POLI, u befsh dhe 100 vjeç!