MySpace e provon dhe nje here

Ju kujtohet Myspace?! Disa vetem mund ta kene degjuar. Bashke me Hi5, Myspace ishin faqet me popullore sociale perpara se web-in ta dominonte Facebook dhe Twitter.
Pas shume tentativash dhe strategji, Myspace akoma beson se mund te mbijetoje. Kjo eshte nje video demo se çfare ndryshime priten tashme ne Myspace.com

[video=vimeo;50071857]https://vimeo.com/50071857[/video]

eee jet o jet… :smiley: fix ashtu ishte ate kohe!! Hi5 ka qene HIT!! Po po me plot kuptimin e fjales!!

Ehh u plakem edhe ne :stuck_out_tongue:

btw; suksese Space-s :stuck_out_tongue: