MySpace më në fund kyçet në Facebook

MySpace më në fund ka bërë një marrëveshje me vetën: Facebook është rritur aq shumë dhe është bërë aq dominues sa që mos-sinkronizimi i uebit të saj me lidhjet sociale do të ishte një gabim.

Rrjeti social në pronësi të një korporate lajmesh, ka sinkronizuar shërbimin e saj me Facebook (dhe Twitter) në mënyrë që anëtarët të postojnë në dy vende përditësimet e statusit të tyre si dhe përmbajtjen e shkëmbyer.

Sinkronizimi aplikohet jo vetëm për përdoruesit individual të MySpace, por edhe për grupet dhe yjet në kuadër të këtij shërbimi. Një prej arsyeve pse kjo është imperative për MySpace është shkaku se po rrezikon humbjen e tërësishme ndaj Facebook “fan pages”. MySpace ka fituar shumicën e madhërisë së saj falë mundësisë për muzicientë individual që të formojnënjë prezencë dhe të menaxhojnë një bazë me adhurues në këtë shërbim, që është diçka që humbi lezetin pas paraqitjes së faqeve të hapura të Facebook/

“Kjo është veçanërisht emocionues për milion muzicientë në MySpace që tani mund të përdorin veglën për të plotësuar më tej prezencën e tyre në MySpace dhe të shkëmbejnë librarinë e tyre, e katalogjet me albume, tek njerëzit që kanë pëlqyer faqen e tyre në Facebook” shpjegoi MySpace në një komunikatë për media./pcworLd.aL