Ndahet Genta Ismaili nga Miloti, lidhet me Bleron

Ndahen genta dhe miloti—
Genta Game Over kunder duFYY

nga burime te pa identifikuar:

Genta Ismaili le Milotin (ish burrin e saj) per
Bleron… Mediat ne Kosove kane disa kohe qe po merret
per te zbuluar vertetesine e ketij lajmi… Thuhet se
Genta e ka braktisur Milotin, sepse ky i fundit nuk ka
lene kurre asnje rast pa e tradhetuar, dhe nuk eshte se
ka preferuar qe gjithmone ne publik te jete perkrah
Gentes…