Ndalo instalimin automatik të Windows 10!

Te gjithe ata qe kane Windows 7, 8 apo 8.1 te instaluar dhe nuk duan qe te kalojne ne Sistemin e ri Operativ te M$, Windows 10, me kete vegel te vogel, falas, mund ta bejne kete gje fare lehte! Never10 ju njofton kur azhurnimi automatik nepermjet Windows Update ka ardhur dhe kerkon qe te instalohet. Me ane te programit ne fjale, ju mund ta anashkaloni kete azhurnim.

Shkarko programin

https://www.grc.com/never10.htm

programi eshte bere update ne version 1.3! Per ta shkarkuar direkt, [b]klikoni ketu[/b]