Nderrohet serveri

[b]Pershendetje te gjitheve!

Per te patur nje faqe me cilesore dhe me te shpejte, vendosem qe te nderrojme serverin dhe te marrim nje server me te mire dhe me te shpejte. (kuptohet edhe me i shtrenjte :slight_smile: )

Kush deshiron te jape kontributin e tij dhe te ndihmoje qofte dhe me 1 euro, ne e vleresojme.

Eshte nje inisiative qe behet per te gjithe ne, qe kjo faqe te ofroje nje informacion sa me te mire dhe cilesore, per te gjithe shqiptaret kudo jane.


ose nr llogaris mund te dergohet ne MP.

Ju falenderojme te gjitheve!

STAFI[/b]

Pershendetje EMAUS une kam deshire te dhuroj nje shume te vogel simbolike po nuk kam karte Paypal,a ka ndonje menyre te thjeshte dh si.

A mund ta di sa eshte cmimi i serverit qe do nderrohet.

Se mund ta paguaj un te gjithen.

:li1:

Pershendetje Alternativa.

Nese deshiron mund te komunikojme ne mp.

Stafi.

pershendetje
edhe une kam te njejtin problem si kliton nese ka nje menyr per ta bere nje
donacion me bej te ditur Emaus…

me respekt… Aurel

Per ata qe nuk kane Paypal, mund te japim nje numer llogarie dhe mund ti fusin aty.

Per me teper hollesira mund te flasim me MP.

Ju falenderojme per interesimin.