Ndertohet Makina Perfekte e Fizikes

Djokovic realizon makinen perfekte te perseritjes. Do jete e vertete?

Mundet tenisi te hedh poshte teorine e termodinamikes? Duket se po! Novak Djokovic; numri 2 i tenist ne bote bashke me nje staf shkencetaresh, kane realizuar nje makine te afte te prodhoj levizje riperseritese.
Shikoni videon e eksperimentit:

//youtu.be/eBCmGb813n8

Uee,shume e bukur,kushedi sa pune dhe sa llogari kane kalur deri ne perfundim,besoj.

Shume llogari ne fakt, por se besoj se ajo mund te vije verdall ne infinit pa ndonje force shtytese! Dhe pse ne artikull thuet se ka 5 dite!

Wow shum fantastike Reni ai e kishte nje forc shtytese ajo e fillimit teksa ai e goditi , dhe ata kan ber nje perllogaritje qe kjo force te perseritet !