Ndihma e Forumit për fillestarët!

Video Prezantimi

//youtu.be/QP-WBS2rkXA

Të rregjistrohesh në Lirenti.com

Të rregjistrohesh në forumin tonë është tepër e thjeshte dhe nuk vë në rrezik privatesin tuaj. E vetmja gje që duhet të vendosni është adresa juaj e-mail që duhet të jetë e saktë dhe e vlefshme pasi është e nevojshme për verifikimin e llogarisë në këtë forum dhe për rigjetjen e fjalëkalimit. Adresa juaj e e-mail në këtë forum NUK do të ndahet me asnjë tjetër.

Ka shumë mundësi që gjatë vizitës tuaj të parë në forum, të gjendeni me këtë pamje:

Shigjetat tregojne pikat nga ju mund te klikoni dhe te rregjistroheni. Kudo te klikoni rezultati eshte i njejte.

Pasi te klikoni rregjistrohu ju duhet te pranoni Rregullat e Forumit dhe te vazhdoni me plotesimin e formes se rregjistrimit.

Aktivizimi i Llogarisë

Pas dergimi te formes se rregjistrimit ju duhet te te kontrolloni posten tuaj dhe te klikoni mbi linkun e aktivizimit te llogarise.

Identifikimi

Me pas mund te Identifikoheni me Emrin/Fjalekalimin tuaj qe zgjodhet ne proçesin e rregjistrimit!
Mund te zgjidhni "Ruaj të dhënat" nqs jeni duke e shfletuar forumin nga kompjuteri juaj personal.

Hapja e një teme të re

Pasi te jeni identifikuar ju ngelet te zgjidhni nje kategori te dhe postoni temen tuaj mbi ate fushe.

dhe shigjetat tregojne ku duhet te klikoni per hapjen e temes.

Me pas do te gjendeni me kete pamje te dritares se postimit.

Përgjigja në një postim

Si i Identifikuar ju do te shikoni keto pulsante ne çdo teme te forumit, ku shpjegimi eshte i shpjeguar mbi imazh:

Qendrim te kendshem ne Lirenti.com