ndihme motorola razr v3

a mund dikush te me tregoj ose te majp linkun se kumund ta downloadoj programin per motorola razr v3 ?

https://rapidshare.com/files/9606952/mpt436c.rar

Programin e ke siper , nqs do dhe driverat me thuaj ti vendos.