Ndihme ne web...

Dua te ndertoje nje faqe dinamike per turizmin malor.
Cfare parametrash teknik ti kerkoje dizanjusit te faqes.
Faleminderit

Kjo është një pyetje e përgjithshme. Kërkoj të rankoi sa më mirë në seo dhe të mbaj sa më shumë vi sad vizitorë.

Jepi sa me shume informacione mbi strukturen, foto, histori te vendit, sygjerime mbi turizmin dhe nje profesionit ska nevoj per parametra teknik. Arrin te organizoj faqen sipas feedback qe merr.
Evito template e gatshme dhe hosting e ndare me te tjeret.

Suksese.

Faleminderit!
Eshte realizuar.

Super, u realizuar sipas qellimit qe kishte? Mund ta publikosh adresen nese deshiron.
Klm

Albania Austria Partnerschaft

adresen e faqes, link!

Urime per faqen. Paraqitje shume moderne.

Faleminderit!

per fillim nuk duket keq, por duhet punuar ende ne dizajn!