Në gjyq për shkak të pornografisë me tigrin

Një mashkull ndodhet në gjyq, për shkak se kishte publikuar foto eksplicite të marrëdhënieve seksuale në mes të një personi të panjohur dhe tigrit.
Andrew Robert Holland (47-vjeç) është i akuzuar për posedim të pornografisë ekstreme, respektivisht fotografive ku një person kryen marrëdhënie seksuale me tigrin, për të cilin mendohet se mund të jetë lënduar gjatë këtij akti.

Holland është nga Coedpoethe, një fshat në Wrexham, ndërsa gjyqi është duke u zhvilluar në Mold.