Ne syte e tu shoh...

Një dite del Nastradini me gomarin në qytet dhe duke ecur humb gomarin. Kërko e kërko erdhi nata dhe nuk e gjeti, shkon tek nje stol aty afer te pyeste nje çift qe ishte ulur kur degjon: “Ne syte e tu shof gjithe boten; i tha djali vajzes!” Nastradini me te
dëgjuar këtë fjale afrohet dhe i thotë,“te lutem po gomarin tim a e shikon kund”?

Pas kesaj grimce humoristike, filloni temen, se çfare shikoni tek syte e anetarit siper…

:lol: sa tem e bukur

hapi cik syte renoo se nuk te shoh mir :smiley: …ne syt e tu po shoh gjith boten , po un ku jam :ehi: :stuck_out_tongue:

Shof shum budalliqe :stuck_out_tongue:

Ne syte e tu shof nje kompjuter te ri :slight_smile:

ne syt e tu shoh nje cop djathi , djathin po e ha nje mi ,miu je ti :smiley: :stuck_out_tongue:
kjo ish per majdin

…veshtire te dallosh gje ne syte e Majdit se i perpunon ne photoshop pamjet :slight_smile:

Ne syte e tu shof buqeta me lule, rafte lulesh, lule :slight_smile:

ne syt e tu shof gezim :stuck_out_tongue:

spo ti shoh synat:| :stuck_out_tongue:

ne syt e tu shoh ciltersi

nje shoqeri te sinqert

Prit te shikoj njher …

Ne syte e tu shof profesorin e matematikes!

Ne syt e tu shof syze

SHof nje beb :stuck_out_tongue:

Ne syte e tu shof nje Select Tool :slight_smile:

ne syte e tu shof Rrespekt :slight_smile:

ne syt e tu shof mirkuptim

ne syt e tu shoh urtesi :stuck_out_tongue:

Ne syte e tu shikoj nje dite te lodhshme?