Ne syte e tu shoh...

Shof Renin

Ne syte e tu shof Programe pa fund

ne syt e tu shoh lodhje

ne syte e tu shoh miqesi :shok:

ne syt e tu shoh flamur kuq e zi

Ne syt e tu shoh Patriotizem…

“serjoze kjo” ne syte e tu shihja rrugen e jetes time. tani kjo rruge nuk me shpien me atje ku kisha menduar edhe pse tashme e shoh me syte e mi.

ne syte e tu shihet dashuria dhe urrjetja per njerzimin

ne syt e ksaj siper shoh…hapi dhe cik syt motra se s shoh gje un ;p

kejt terr… qka me pa :expressionless: :stuck_out_tongue:

ne syt e tu shoh tym duhani :stuck_out_tongue:

me syt e tu une shoh…:mendoj::mendoj: komshien,hahahahahaah

hahahahahhahaahahahahahahahaha sa kam qesh labe :smiley:
hahahahahahahahahahahahaahhaha

ne syte e tu shoh ciltersi, miresi, besnikeri, gjitha te mirat qe i ke :smiley:

ne syt e tu shoh lot :S

ice e kisha per erinen kte qe sapo thash

lot.?:@…ne syt e tu une shoh sklepa,hahahahhaha

hahahahahahahahaha…ne syt e tu shoh lesh

Shohe syte e mi

lol labe, ci paska ata sy ti :stuck_out_tongue: HD ? hahaha

ne syte e tu shoh… ate gezimin qe nuk je ne shkolle tani :smiley:

ne syt e tu shoh,shkeqim,ciltersi,