Nerti u befsh 100 vjec!!

[b]NERTI U BEFSH 100 VJECE
LUMTURI NE FAMILJE DHE FAT E MBARESI KUDO NE JETE!
GEZUAR FESTEN E BAJRAMIT,KRISHTLINDJET E VITIN E RI 2008

Te perqafoj shume
Alb-Angel[/b]

:duartrokas: NERTI EDHE 100 VJECE :duartrokas:

Gezuar Ditelindjen Nerti, Ubefsh sa vjec te kesh deshire vet! :smiley: :slight_smile:

Nuk eshte teper vone per nje urim te ngrohte

Dhe 1000 Vjece

E lumntur ne cdo sekond te jetes. Shume puthje per ty ne infinit…

Nerti gezuar dhe nga mua, 100 vite te lumtura :smiley: