Nëse jeta juaj do të ishte libër,çfarë titulli do t'i vinit?

Nëse jeta juaj do të ishte libër, çfarë titulli do t’i vinit? :slight_smile:

SHPRESOJ…

lirenti.com dhe anetaret e tij :smiley:

:slight_smile: :stuck_out_tongue:

Aventurat e Tom Sojerit

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote=daku323";p="17871]Aventurat e Tom Sojerit

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

:lol: JO ,me mire do ishte AVENTURAT E DAKU 323 dhe grate e tij :lol:
:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sa gra kam une re? Une nje e di se kam, dhe nuk e nderroj me asnje ne bote! :wink:

cdo fillim eshte i veshtire

Pas veshtiresise vjen lumturia … :slight_smile:

Vetem nje vajze…

Jeta, dashuria, paret kan lezet… :lol:

Shaka kjo!

“Ne kerkim te Lumturise”

Daku dhe dashuria e tij e vetme! :stuck_out_tongue:

Me Myself & I

Yourself & I???

Bukur lagshtine, bukur! :lol: :lol:

Shilbsine Ste Pelqen Titulli E?? :stuck_out_tongue:

Shume i kendshem lale!

Po i imi te pelqen? Daku & nruja vet! Se kam nje nru un knej verdall!

:smiley: :smiley: :smiley:

/me Feel :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Per Titullin E Librit Dakut :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Daku Po Mu Do Me Gjesh Na I Nru Re?? Apo Do Me Lesh Beqir… Upssssssss Beqar :smiley:

Daku Pse Sja Ve Titullin Librit: Daku Ene Nrat E Veta

:lol: :lol: :lol:

Ku e di ti me se sa nra kom un re?

Ty ta gjej shoku nje nru per qef tat, vetem boj porosin ti se pronto me ke! :lol: :lol: :lol: Pastaj ti je edhe antar i ri kshuqe duhet me te mor pak me te mira! 8O 8O 8O

:lol: :lol: :lol:

Daku Se Di Un Se Sa Nra Ke :slight_smile: Po Duke Te Njoft Ty Di Sa Nra Te Dune Ty :smiley: lol lol lol

Daku Duke Me Pas Parasysh Mua Imagjino Nrun Se Si E Du :stuck_out_tongue: :smiley:

Po lale, e kam bo nermen se me ca formash ta gjej! Ka ngel vetem me ja von synin ndonjeres! Faktikisht njones ja kam von synin per ty Vllai! :wink: :wink:

ça e bete ju ket teme e SOS dua gru ??? :lol:

libri im i dyte :smiley: " Familja M " :slight_smile: