Nëse jeta juaj do të ishte libër,çfarë titulli do t'i vinit?

Nëse jeta juaj do të ishte libër,çfarë titulli do t’i vinit…?

Jeta e Hidhur

“Guximi per te shpresuar” I njejte me titullin e librit te Barack Obames, qe ka nxjerre pak kohe me pare.

jeta eshte sfid

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :ciao:

mqs nuk e di gjith historin e jetes nuk mund ti ve titull

Engjelli i jetes tone.:slight_smile:

nje aventure per tu kaluar

titulli i librit tim do te ishte ‘‘PSE’’?..sepse te gjitha gjerat qe te ndodhin ne jet bejme pytjen pse ky do te ishte mendimi im.

Lost in Space

‘‘Pa krah nuk fluturohet’’

Enderr e parealizuar

jete kurvash:’(

ky liber do kishte shum kopje te shitura…

Jeta s’eshte film !

jete pa vuajtje…

A Passion 4 Life

Dashuria ime :dashuria:

Do te ishte shume bukur qe titulli i librit te jetes sime te merrte emrin “Erinda”…jo sepse kam ndonje emer te vecant por sepse jeta ime eshte rilindur,rimbekembur nga Erinda.

nese nje dite kthehesh porta ime eshte mbyllur

“un dhe jeta jemi shoqe:P”

Meneksh dhe Halili :stuck_out_tongue: