Nga data 8 Prill ju nuk do të mund t'a përdorni më Windows Live Messenger

Microsoft sot ka njoftuar se me daten 8 Prill ju do te jeni te detyruar te kaloni klientin tuaj te mesazhimit te castit, WLM (Windows Live Messenger) ne Skype. Perderisa kjo nuk eshte ndonje surprize e madhe, ngaqe Kompania pati njoftuar edhe me heret se do te mbyll sherbimin me te famshem ne bote per mesazhe, WLM, tani perfundimisht po dihet qe transicioni masiv do te filloje shum shpejt

Skype, ne blogun e vet thote se kalimi do te filloje me daten 8 Prill per perdoruesit Anglez dhe do te vazhdoje deri me 30 Prill per ata Brazilian dhe Portugez.

Ja se di do te funksionoje kjo: Qe prej dates 8 Prill ju nuk do te keni me mundesi te hyni log in ne Windows Live Messenger-in tuaj dhe nese deshironi te vazhdoni biseden me shoket tuaj, ju do te jeni te detyruar te perdorni klientin e Skype.

Burimi: [b]Skype Blog[/b]