Niveli juaj i reputacionit ne forum!

Forumi ofron nje opsion per te matur nivelin e ruputacionit! Ai gjendet ne Profilin tuaj si dhe disa komente nga anetaret e tjere! Reputacioni rritet me vjetersine ne forum, me temat qe hapni, me numrin e postimeve, numrin e albumeve dhe gjithashtu mund te rritet nese anetaret ju japin reputacion mbi nje postim qe keni bere ne forum dhe i ka pelqyer! Vini re, eshte e mundur te lini dhe reputacion negativ. Pra nese nuk jeni dakort me mendimin e anetarit.

Reputacioni i fundit qe keni marre ishte nga…

(reputacion mund te lini siper YLLIT tek postimi anetareve)