Nje Asteroid gjigand 5.4 km do ti afrohet Token sonte - Fundi i botes?

Jo vetem te apasionuarit e yjesive, por te gjithe mund te jene kurioz per kete Asteroid qe do i afrohet Tokes ne kete mbremje. Sipas disa shkencetareve qe merren me vezhgimin e yjeve, sonte Tokes do ti afrohet “shume afer” nje asteroid me dimesione gjigande. Ora 7 PST / 10 EST / 03:00 UTC mund te shikoni LIVE kete event nga stacioni i Arizones.

Shpjegohet se asteroidi do te jete shume i madhe 5.4 kilometra dhe do te kaloj ne nje distance qe mund te shikohet dhe me sy te lire.

Ne kete video shpjegohet trajektoria e Asteroidit.

//youtu.be/VJPx0cNHBNI

A eshte ky “sinjali” qe MAYA kishin parashikuar?! A po vjen fundi i botes?

Eventi

Maya eshte si komshija e dikurshme, qe shtinte fall me kokrra groshe …

fix (y) (: (:

Ndejta zgjuar per ta pare! Ishte shume gje impresuese!

cfra dukej reni ?

Kishin nje teleskop qe ndiqte levizjet e ketij asteroidit!

nga BBC

//youtu.be/ehqIecMNKY8

nga Slohh
[video=youtube_share;x77eiiTrx4I]https://youtu.be/x77eiiTrx4I[/video]

un s`pash gje… :expressionless: U afrua apo se kishte rrugen ktej ? :stuck_out_tongue: