Një dashnore në këmbim të biçikletës

Oferta më e re e vajzave të Tironës për të gjithë gangsterët politikanë me makina të shtrenjta është që t’i gjejnë dashnore pa pasur nevojë të ekspozojnë veten në majë të makinave luksoze.


“Duke marrë parasysh se policia nuk guxon të gjobisë këto tipat, ne kemi menduar se e vetmja zgjidhje është që t’ia fitojmë zemrën,” bëri të ditur organizatorja e fushatës

hahaaha

ps. me se fundi do e perdor bicikleten e goces dhe une :stuck_out_tongue:

hahahhahaha jo jo se ke bicikleten per femije nuk ban ajo hahaha