Nje Dhurate per Laken

Ne emer te bodrit drejtues te Urojme Gezuar Ditelindjen , Gezim dhe hare ne Familje.

Dhurata qe kemi menduar per kete rast eshte grada VIP, kjo dhe si kampioni i lojrave.

Caste te kendshme.

Ah, Lakes i takon se vip eshte me ter mend!

E mori dhe lakja nje grade, dhe me te kupen, URIME!

E gezofsh graden e re Lake :stuck_out_tongue: :wink:

Kur ta shohe lakja do i ike truri! :lol:

Shume faleminderit per konsideraten.Jam shume i lumtur.Faleminderit Lirentit dhe ju qe me mbeshtetet

Lakja e ka marre graden Vip qe i vogel :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Pse, pa mbeshtetjen tone nuk do ja dilje??? Mire thote Altini. Ti VIP ke qene!

( u pa puna po pres dhe une nje dhurate) :stuck_out_tongue:

Ty vec me te bo super vip me ate sebep se s’ka ku me shku mo! :smiley:

Kukullen ta bejme Miss :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

e miss jam une o Altin,te te dergoj dhe foto po te duash :stuck_out_tongue:

Urime Lake!

E meriton

Alb-Angel!!

Shume faleminderi Alb-Angel

:lule: