Nje Dock per Ubuntu!

Docky eshte nje menu e shpejte per GNOME. Programuesit e Docky kane dhe nje shprehje mjaft gazmore :slight_smile: For everything Do can do, Docky can too

Ja di duket Docky:

Ja dhe nje imazh tjeter me nje nen menu:

Ju mund ta shkarkoni direkt nga Reposity i Ubuntu duke kerkuar per Docky ose nga faqa: https://do.davebsd.com/download.shtml