Një kafshë pas politikanëve? Ja fotot e ngjashmërive !!

Ngjashmeri ne gjestikulacionin e fytyres, por edhe nje ngjashmeri ne te pare ka gjetur tabloidi “Daily Mail” per politikane te njohur, qe nga kryeministri britanik, ish kryeministri e deri te presidenti i sapozgjedhur rus, Vladimir Putin.
Shikoni fotot krahasuese dhe mberrini vete ne nje perfundim:

haha, bukur i paskan krahasuar :smiley: ngjajne shum :stuck_out_tongue:

po kto politikanet tona (gjinia femerore :P) A thua ngjajne kaq mire :stuck_out_tongue:

hahaha te forta keto