Nje menyre si te gjeni Titullin e Kenges

Nisur nga një shaka mbi Titullin e një Kënge mendova te postoj një faqe qe vërtet do ju ndihmonte te gjente tituj këngësh.

AudioTag eshte shume i thjesht per tu perdorur, mjafton te ngarkoni kengen tuaj dhe nje adrese do ju jap pergjigjen. Ky sherbim funksionon dhe me YouTube. Argetim te kendshem!!!

[b]Si quhet Ajo kenga? - Gjej me: AUDIOTAG[/b]

interesante !

Thanks Reni :smiley:

Faleminderit Reni

tu rit nderi.

:slight_smile: mire se vjen