Nje ndihme ne clone HD

Nqs i beje clone hardiskut te kompjuterit ne nje HD te ri, kur te vendos HD e ri do hapen te gjitha programet edhe ato me licens.
Faleminderit

varet se cfare programe jane & cfare mekanizme aktivizimi kane
disa aktivizimin e kane vetem ne filet e instaluar + registry
disa te tjera e kane dhe ne baze te serial number hd ose harduereve te tjere

rasti i pare sdo kete probleme me clone kurse i dyti mund te kete (pavarsisht se shume programe e modifikojne dhe serialin e hd)

Sigurisht, nuk kane lidhje programet me HDD nese eshte clone apo origjinal. (shume pak programe i fererohen kopjes fizike HDD)

sigurisht nuk po flasim per clone (copy/paste) :slight_smile:

CLONE HDD nuk vlen nese keni bler Bitcoin ne mos gaboj…