Një pyetje.

Përshëndetje kishja një pyetje për staffin e forumit, a mundet një antar të nderroj vet nickun? Nëse po mund të ma tregoj si sepse Emaus më tha që mundesha ta ndërroja vet por nuk ja arrita dot :(. flm

Emri nuk mund te ndrrohet vetem ne qoftese mund te kontaktosh me Admininstratorin.

Pikërisht unë atë bëra kontaktova Emaus dhe mu përgjigj që mund ta ndërroja vet, faleminderit për përgjigjen.

Nuk e kisha kuptuar mire, nuk mund ta ndryshosh vete, do ta ndryshoj une.

kisha edhe une nje pyetje per stafin si mund te heq apo te mbyll nje teme pasi une e hapa ate dhe nuk isha ne dijeni se ekziztonte edhe nje teme tjeter nga labja si kjo mund te me ndihmoni ju lutem

      • Updated - - -

tema eshte “o zot”

Flm, per raportimin! :slight_smile: