Një rome 23 vjeçe është gjyshja me e re në botë

Një rome në Rumani është gjyshja më e re në botë. Ajo ka lindur një fëmijë kur ishte 13 vjeç. Maria, vajza e saj, ka lindur një djalë në moshën 11 vjeçare. Rumunia Rifca jeton në një fshat dhe tashmë është mësuar se ajo është gjyshja më e re në botë. Ajo thotë se nipi i saj, edhe pse është dy vjeç, rri me një vajzë tetë vjeç.

sa mendje ngusht jan ca njerz ! 13 vjeqare te mertohet budallak me brir

Rumunia është bërë me mbesë në moshën 23-vjeçare, dhe është bërë kështu gjyshja më e re në botë, transmeton gazeta britanike “The Sun”.
Rifca Stanesku tani 25-vjeçare nga fshati rumun Investi është martuar në moshën 11-vjeçare me 13-vjeçarin Ionel Staneskua (në foto). Fëmijët ikën nga fshati dhe u martuan, pasi Rifca frikësohej se babai do ta detyronte të martohej më dikë tjetër, transmeton “Daily Mail”. Rifca është rome.
Në moshën 12-vjeçare lindi vajzën Maria, ndërsa një vit më vonë djalin Nikolai. Edhe pse u përpoq të bind vajzën të vazhdojë shkollën dhe të mos ndjekë shembullin e saj, Maria në moshën 10-vjeçare u martua me një djalë, dhe pas 2 vjetëve lindi djalin Ion.
Ioni tani ka dy vjet, ndërsa “gjyshja” krenare kujdeset për gjithë familjen.

:opps:
Paska qen e postuar nga lovee

:slight_smile: kjo tmerrsisht i paska ren trup jetes

sa te shkathet jan ca njerez :expressionless:

me la pa fjal komplet kjo mua …

pse moj , 7 fjal i the ti :D…:stuck_out_tongue:

hahahahha :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Spo mirret vesh! Shife kur te lindi femija femije ne bark tani!!! se çfare nuk po degjojme!

u plak qe 23 vjece…:noo: